Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les obres de la línia de MAT es poden iniciar aquest mes

Passades les festes de Nadal ja podrien començar les obres en alguns dels sis municipis per on passarà el primer tram de la MAT entre Setmenat i Bescanó, segons va informar ahir la cadena SER, tal com indica el Diari de Girona. Ara bé, cal recordar que Red Eléctrica de Espanya (REE) va anunciat a finals de setembre que iniciaria de forma "immediata" les obres de construcció de la línia de Molt Alta Tensió (MAT), segons l'AVUI. No va concretar el calendari, però van indicar que si van començar a fer les feines prèvies, a la tardor, a Folgueroles, Tavèrnoles i Sant Martí de Centelles és que en aquests municipis "hi havia poca massa forestal i era l'època adequada". En aquestes poblacions, la Plataforma No a la Mat d'Osona va tapar els forats.

06/01/2008 02:22 Territori
Tot i així, és evident que després del retard que s´ha produït en el procés d´expropiació Red Eléctrica té pressa per construir la línia de Molt Alta Tensió i per això ha contractat a vàries empreses perquè treballen simultàniament a diferents trams del recorregut entre Sant Hilari i Bescanó. Alguns dels propietaris afectats d´aquestes dues poblacions han rebut durant els últims dies un avís que Red ­Eléctrica ha ingressat en un compte d´Hisenda els diners de les expropiacions. Aquest era l´últim requisit que quedava pendent després que els propietaris firmessin fa unes setmanes l´acta prèvia d´ocupació. Ara l´empresa ja té via lliure per accedir a les finques expropiades, delimitar la zona afectada i començar els treballs.
 
 
Per saber-ne  més:
 
 
 
 
 
 
 
 

Caminada contra la MAT a Taradell. Llibertat.cat 23.09.07

El govern francès es compromet a revisar la MAT mentre que l'espanyol i el català es fan el suec. Llibertat.cat 21.09.07

Mobilitzacions a Vic i Sant Martí de Centelles contra la MAT. Llibertat. 17.09.07 

Tapen els forats per col·locar les torres de Molt Alta Tensió a Folgueroles i Tavèrnoles.  Llibertat.cat 14.09.07

Els opositors a la MAT simulen un cementiri per mostrar la mort del territori.Diari de Girona 14.09.07

La plataforma No a la MAT talla la N-II a Medinyà i provoca 6 quilòmetres de cua.Diari de Girona 10.09.07 

Centenars de persones tallen l'Eix contra l'inici de les obres de la MAT 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid