Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La detenció ahir d'un conductor d'autobusos incrementa la tensió en el setè dia de vaga

Jo vull 2 dies de descans setmanal El conductor detingut està acusat d'agredir ahir a un Mosso d'Esquadra amb un paraigües, cosa que neguen els seus companys, ja que el tenia obert i atribueixen l'agressió al policia. És per això que s'ha convocat aquesta tarda una concentració a la comissaria de les Corts. Les darreres informacions, asseguren que serà posat en llibertat aquest matí.


04/01/2008 07:27 Política

Aquest fet, els sis expedients oberts i la política de la direcció  de la cotxera de Zona Franca, qualificada d'amaneçadora han incrementat la tensió a l'inici del setè dia de vaga.

Ahir, més de mig miler de conductors van marxar des de Plaça Espanya fins a les oficines de Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) a la Zona Franca per mostrar el seu malestar a la direcció. Una vegada els treballadors van arrivar a les oficines on una delegació de tres conductors van entrar per lliurar una carta al Vicepresident de TMB, Didac Pestaña, però no ha estat possible. Aleshores la van lliurar al cap de Recursos Humans, al director general d'Autobusus i al cap de Personal.

La segona tanda de mobilitzacions en autobusos de TMB, va continuar ahir, amb tot el suport per part de la plantilla que es va reunir en Assemblea, on es va decidir no només el continuar la vaga, sinó que davant de l’actitud provocadora de l’empresa despreciant els drets d’usuaris i treballadors, de proposar endurir les mobilitzacions amb vaga indefinida per a febrer. L’actual suport a la vaga i la participació de la plantilla tant en les aturades com en les assemblees, fan preveure que la vaga indefinida és inevitable i el seu èxit assegurat si l’empresa no abandona la seva actual política contra els treballadors, les treballadores i els usuaris i les usuàries dels autobusos.

 

Per saber-ne més:
Massiu seguiment de la vaga d'autobusos a Barcelona. Llibertat.cat

Comité de Descansos - Transports de Barcelona 

Entrevista a Josep Garganté, delegat per CGT a TMB - CGT 

La vaga d'autobusos a Barcelona passa el seu equador - Llibertat.cat

Continuen les protestes del conductors d'autobusos a Barcelona. S'anuncien aturades per al Nadal - Llibertat.cat

Vaga d'autobusos a Barcelona - Llibertat.cat

La CGT inicia una campanya en defensa del descans dels conductors d'autobusos - Llibertat.cat

Escandols continuats a TMB- Llibertat.cat

Èxit de la vaga d'autobus a Barcelona - Endavant (OSAN)

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid