Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CGT convocarà una manifestació per l'agressió a un conductor d'autobusos en vaga

Després d'anunciar la presentació d'una querella contra els agents dels Mossos d'Esquadra que presumptament van agredir un conductor d'autobusos de TMB en vaga, la CGT es proposa convocar una manifestació de rebuig a l'actuació del cos policial d'aquí a unes setmanes, oberta a tots els ciutadans. D'altra banda, ahir es saber que la direcció de TMB i els sindicats reprendran les negociacions el proper dilluns.

11/01/2008 02:43 Política
No s'ha fixat cap data concreta, però els delegats sindicals van manifestar ahir en roda de premsa que la mobilització pretén denunciar una actuació policial durant les set jornades de vaga realitzades i en concret aquest cas d'agressió. L'advocat del sindicat, Josep Maria Loperena va remarcar que l'actuació policial representa un retorn al passat.

Teo Cantera, el treballador detingut, va explicar que cinc agents el van colpejar en diferents parts del cos el passat 3 de gener a les cotxeres on feia de piquet, fins i tot una vegada emmanillat i dalt del furgó policial.
 
Cal recordar que aquest treballador se'l va acusar per agressió a un Mosso d'Esquadra amb un paraigües. Fet que van que negar els seus companys, ja que el tenia obert i en tot cas atribuien l'agressió al policia
 Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Rosalia 92
  10. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid