Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Esquerra Independentista organitza diversos actes a les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès, L'Associació Cultural La Fornal i Endavant col·laboren a les Festes d'Hivern amb l'organització de diversos actes.  Per una banda, la CUP de Vilafranca del Pendès ha preparat una trobada de col.lectius en defensa del territori que es celebrarà el proper 12 de gener a la Plaça Milà i Fontanals amb debats, parades informatives, dinar popular i l'actuació del grup de gralles Flor de Violeta.

04/01/2008 15:46 Territori
L'endemà dia 13 de gener arrancarà la ja tradicional Pedalada pels volts de Vilafranca. I per acabar, el 14 de gener Belén Rojas (Consul de Venezuela a Barcelona) i els membres de la Brigada Catalana-Veneçolana Ali Primera parlaran sobre la marxa de la revolució bolivariana.

L'Esquerra Independentista organitza diversos actes a les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès L'Associació Cultural la Fornal ha organitzat, la presentació del llibre De la protesta al contrapoder. Nous protagonismes socials a la Barcelona metropolitana. (Virus Editorial, 2.007). A càrrec del sociòleg Ivan Miró, coautor del llibre (Dimarts 8 de gener, a les 20 h). Concert amb Miquel Pujadó. Antologia (Diumenge 13 de gener, a les 18.30 h). Projecció del documental Silenci: aquí es tortura. (2.006).Presentació a càrrec de Mariona Ortiz, Laia Alzina i Núria Piera, directors del film (Dimarts 15 de gener, a les 20 h). Projecció del documental 13-M: El Pozo, Atocha, Santa Eugenia...Donibane. Eguzki Bideoak, 2.007. (Dimarts 22 de gener, a les 20 h). 

L'Esquerra Independentista organitza diversos actes a les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès L'Assemblea d'Envant (OSAN) ha organitzat pel proper dissabte 12 de gener una xerrada antimonàrquica on intervindran activistes represaliats per cremar fotos del borbó així com membres de la campanya de suport. La setmana següent, concretament el dijous 17, es presentarà el Camí dels Països Catalans on s'explicarà l'origen i els objectius d'aquest projecte. Finalment el dijous 24 col·laborarà amb el col·lectiu Pro-Assemblea Pagesa del Penedès amb presentació de la campanya “Som el que sembrem” que pretén impulsar una Iniciativa Legislativa Popular per tal que Catalunya sigui declarada zona lliure de transgènics.  

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid