Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova marxa en contra del projecte Castor a Alcanar

Avui a les 11h a Alcanar, sota el lema "Fem la botifarra al gas"  la Plataforma en defensa de les terres del Sènia convoca a tota la gent del territori a una nova mobilització, ja que han passat tres mesos de la gran manifestació del dia 2 de setembre en contra del Projecte Castor, en la qual van aconseguir fer-se sentir, més enllà de la comarca, Des d'leshores, aquesta entitat considera que la manera de fer de la classe política ha canviat ben poc des d'aquell dia.  Per a tornar a demostrar  que tres mesos desprès la mobilització segueix viva han decidit fer un acte reivindicatiu i que genere força expectació.

09/12/2007 00:42 Territori

Per això han organitzat organitzat una caminada fins a la carretera N-340, la qual tallarent a l'altura del Camí de Virol. La manifestació i l'acte de tallada de la N-340, es farà  des d'un ambient reivindicatiu però alhora festiu,

En aquest sentit han organitzat una botifarrada popular patrocinada pel gremi de constructors canareus, "perquè des del Sénia n'estem cansats que només se'ns vulgue per al mateix diem ben alt i clar, NO HO VOLEM!"

 

Per saber-ne més: 
 
 

La Plataforma espera recollir 3.000 signatures contra el magatzem de gas. Diari de Tarragona 26.08.07

Creen una plataforma per evitar la construcció del major dipòsit de gas de l'Estat a Alcanar. El Punt 23.08.07 

Alcanar rebutja per unanimitat el dipòsit submarí i la planta de tractament de gas. El Punt 24.08.07 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid