Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Deltebre acull una escola de formació de l’Esquerra Independentista

La població ebrenca de Deltebre va acollir una escola de formació de l’Esquerra Independentista el darrer cap de setmana de desembre i que enllaçaven amb les realitzades el 30 de novembre. Vora un centenar de militants de diferents organitzacions assistiren a aquestes jornades, preparades amb antel·lació a la multitudinària manifestació que visqué Barcelona aquell mateix dissabte.

20/12/2007 10:50 Política

 

Aquesta escola de formació, organitzada principalment per part d’Endavant, Maulets i la CAJEI amb la col·laboració de les organitzacions Alerta Solidària, SEPC o les CUP, serviren, segons informa el periòdic l’Accent, per “debatre sobre el futur de l’independentisme”.

Al llarg de les jornades es discutí al voltant de diverses lluites entre els i les assistents, després d’una introducció tèorica d’aquestes. Municipalisme, lluita antipatriarcal, ensenyament i moviment estudiantil o bé com fer front a la repressió per motius polítics foren algunes de les qüestions tractades, abordades en grups reduïts per a poder aprofundir en el debat entre els i les assistents. El diumenge al matí es destinà a discutir al voltant del concepte d'autodeterminació.

Alhora, es realitzaren també xerrades i passis de vídeo en el marc dels continguts de la campanya 300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència, impulsada per part de les entitats organitzadores.

Segons informa la comissió organitzadora d’aquestes jornades, posteriorment s’editaran les conclusions i es mirarà de repetir-les en el futur.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid