Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones en contra del "projecte Castor" tallen la carretera a Alcanar

Aquest migdia, entre quatre-centes i cinc-centes persones han tallat en dues ocasions la carretera a l'alçada d'Alcanar en protesta del projecte Castor (un dipòsit submarí de gas de 1.300 milions de metres cúbics i una planta de tractament terrestre a Vinaròs). El primer tall ha durat uns 20 minuts i el segon un quart d'hora. La manifestació sota el lema "Fem botifarra al gas" ha aplegat veïns d'Alcanar, Vinaròs i Ulldecona. La marxa convocada per la Plataforma en defensa de le terres de la Sènia ha finalitzat amb una botifarrada popular.

09/12/2007 17:58 Territori
De moment la forta oposició que troba el projecte Castor ha fet que  el ministeri d'Indústria s'hagi replantejat  la ubicació de la planta de tractament i l'empresa constructora hagi encarregat un estudi dels moviments sísmics de la zona, per descartar qualsevol risc i s'hagi encarregat un estudi dels moviments sísmics de la zona, per descartar qualsevol risc.
 
Tot i així, la Plataforma Cívica en Defensa de les Terres del Sénia presentarà una proposta de resolució juntament amb 10.000 firmes al Parlament de Catalunya, a principis de febrer, demanant que els grups polítics es pronunciïn en relació al projecte Castor i demanin al govern que retiri aquest projecte.  
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid