Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Oleguer Presas, Pep Riera i Agapit Borràs donen suport “El Vallès sense Quart Cinturó”

A les 14:00h al Centre Cívic Nord (C/ Lledoner 6), Granollers, la Campanya Contra el Quart Cinturó convoca una roda de premsa de presentació de la manifestació del proper diumenge entre les Franqueses i Granollers. A la roda de premsa també és donarà a conèixer el nou document “El Vallès sense Quart Cinturó” i es farà una crida per participar a la marxa, que compta amb el suport d'Agapit Borràs, Oleguer Presas i Pep Riera.

14/11/2007 07:46 Territori
A més de persones reconegudes dels àmbits de l’associacionisme, l’educació, la cultura, els mitjans de comunicació, la pagesia... del Vallès Occidental i del Vallès Oriental.
 
El document explicita les bases sobre les quals es fonamenta el posicionament de la Campanya i sobre les quals es formula una proposta de xarxa de mobilitat per al Vallès.
 
Per saber-ne més: 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid