Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Identificades i posades a disposició del fiscal les persones que van cremar imatges del rei a Mataró

Les notícies d'ahir al vespre de Televisió de Mataró (TVM) van informar que els Mossos d'Esquadra ja han identificat i posat a disposició de la fiscalia els noms de les persones que el dia abans van cremar fotos de Franco acompanyat de Juan Carlos de Borbón. Des d'aquestes pàgines s'havia que la nota de color a la concentració de supor als encausats l'havien posat els Mossos d'Esquadra emmarcarats amb passamuntanyes que s'havien dedicat a retratar els assistents des d'una finestra del primer pis de la Casa Gran.

21/11/2007 08:39 Política
A més,  cal remarcar la identificació irregular que es va dur per penjar cartells anunciant la convocatòria i el fet que es va impedir l'accés a les dependències municipals al regidor de la CUP.
 
Per la seva banda, Alerta Solidària assenyalava ahir en el comunicat després del judici de Madrid que les coses havien quedat clares en el sentit que l’Estat necessita de tribunals d’excepció per perpetuar la seva estructura de dominació, així com el “debido respeto” a la Corona. Que la llengua catalana no els mereix cap mena de respecte i finalment, que dins de casa, no només tenim massa gent que claudica davant les seves lleis sinó que hi col·labora. Fidels a l’estil de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra han reconegut implícitament l’ús de bases de dades polítiques, fitxers polítics per al marcatge i seguiment constant de persones fidels a un país i a les idees de llibertat i justícia. 
 
Per saber-ne més:
 
 
Identificat. Bloc de Juli Cuèllar 
 
Nosaltres també cremem la foto del rei espanyol- Recull de notícies arran de la polèmica de les fotografies borbòniques. Llibertat.cat
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid