Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien agressions feixistes a Santa Coloma de Gramenet

La Comissió Antifeixista 27 de Gener de Gramenet del Besòs informa a través d'un comunicat que el passat dissabte cap a les 01.30h tres joves colomencs van ser amenaçats  i agredits per un grup de sis persones d'estètica neonazis que van fer esment de cas del jove assassinat fa tres setmanes amans d’un militar neonazi a Madrid. Els fets van passar als jardins de Can Sisteré.

28/11/2007 19:15 Política

Per altra banda, aquest no és un cas aïllat, ja que també denuncien que elpassat 17 de novembre, mentre es realitzava a Barcelona la manifestació en record al jove madrileny, un altre jove colomenc va ser agredit als carrers del centre de la ciutat. Això però, no resta en aquestes agressions ja que diverses persones han patit, i des de l’agressió d’aquest cap de setmana passat segueixen patint, persecucions i seguiments per part de grupuscles neonazis. També cal esmentar fets com els d’aquest passat estiu al Parc Europa on fins i tot van amenaçar amb una pistola de fogueig.

Davant d'quests fets, la Comissió Antifeixista 27 de Gener manifesta el seu rebuig a les diferents agressions patides pels diferents joves colomencs mostrar la seva solidaritat amb als joves agredits. Així com també, denuncia la passivitat i complicitat policial davant d’aquests fets.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid