Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a Barcelona en solidaritat amb els presos polítics maputxe en vaga de fam

Ahir al migdia es va fer  una concentració al consulat de Xilè de Barcelona en suport amb als presos polítics maputxe en vaga de fam d'ençà el passat 22 d'octubre. Companys de la diàspora maputxe a Catalunya han recollit signatures de solidaritat a través d'un manifest que es va lliurar ahir al Cònsul xilè. Els presos en vaga demanen la llibertat immediata a tots els presos polítics maputxe a les diferents presons xilenes i la desmilitarizació i fi de la repressió cap a les comunitats mobilitzades pels seus drets polítics i territorials.


06/11/2007 12:34 Internacional

També volen denunciar els muntatges polítics-judicials contra els dirigents maputxe i  deixar clar que aquestes són  demandes i no altres, com s'ha expressat a la premsa. Les seves demandes  estan dirigides directament al poder executiu, perquè intervingui en una solució efectiva per a la llibertat dels presos polítics maputxe principalment desprocesant les causes.

 

En aquest sentit volem deixar clar que a dia d'avui no tenen cap acostament ni pronunciament per part de les autoritats competents, és per aixó que anuncien un enduriment d'aquesta mobilització, que compte amb el suport de les comunitats en conflicte, del moviment maputxe autònom i de les  xarxes de suport a Xile i l'estranger.

 

Els presos en vaga de fam, en el seu comunicat, també agraeixen el suport que reben del seu nostre poble i les seves organitzacions conseqüents, a les comunitats mobilitzades i als diferents grups que donen suport la causa maputxe, a tots vosaltres.

 

 

Per saber-ne més: 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid