Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Actes arreu del pais contra "la Hispanitat"

11.10.07 Avui i demà hi ha convocats diversos actes, molts d'ells "botifarrades populars" contra Hispanitat i la simbologia feixista que reflecteix el 12 d'octubre. A Sabadell, a les 19h  a la Plaça de l'alcalde Marcet, també coneguda com a plaça dels Maquis, la CUP de Sabadell, organitza un acte per reivindicar la retirada de la simbologia feixista (escut a la façana de Correus, monument i plaça de l'alcalde Marcet, plaques d'habitatge amb el "yugo y las flechas", ...) que "30 anys de la mal anomenada Transició, encara hi ha als carrers i places de la nostra vila".
 
 

11/10/2007 04:21 Política

collbato1

A Collbató. l'Esquerda – AjoC  convoquem el proper dia 11 d'Octubre de 2007 a les 20h a l'esplanada de davant del Casal a tothom qui vulgui expressar lliurement el seu rebuig a la monaquia espanyola, hereva del franquisme. Després hi haurà botifarrada i actuació del Grup de Gralles de Collbató. 

 

Mataró: "13a botifarrada a la hispanitat a Mataró

Solsona: A les 9 del vespre Sopar Popular al Casal Popular la Fura de Solsona. Botifarrada contra la hispanitat a Solsona

Torrelavit (Alt Penedès).El Penedès fa botifarra a la hispanitat!

 

 

Divendres, 12 d'octubre

Molins de Rei. La Candidatura d’Unitat Popular de Molins de Rei (CUP) s’adhereix a la convocatòria de concentració a les 11,30h davant de l’Ajuntament de la Vila, en contra de presència de la bandera espanyola a Molins de Rei. La concentració es fa degut a la decisió de l’alcalde, Iván Arcas, d’Iniciativa i Esquerra de Molins (IiE) de penjar avui la bandera espanyola al consistori de la Vila. Des de la CUP, fem una crida als vilatants i vilatanes a mostrar el seu rebuig a la presència de la bandera espanyola a la vila i, per tant, a la decisió de l’alcalde de fer-ho possible.  

Flix. 16h concurs de botifarra. 19h concentració antimonàrquica i lectura del manifest. 21h concert

Girona. Concentració a les 11.30h  a l'avinguda de la Hispanitat. La CUP proposa un canvi de nom a l'avinguda de la Hispanitat. Coincidint amb el 12 d'Octubre la CUP de Girona proposa canviar el nom a l'avinguda de la Hispanitat, situada al barri de de Sant Narcís. Entén que aquest nom està mot connotat i per això proposa un nom més addient.

Santa Coloma de Gramenet. A a les 18h a la Plaça de la Vila. Concentració Antifeixista: En solidaritat amb les persones encausades per la crema de fotografies del rei a Girona, les quals han hagut de declarar a l'Audiència Nacional de Madrid. A més s'aprofita aquest dia, donada la seva significació, el 12 d'Octubre, en solidaritat i record de la resistència indígena a l'imperialisme espanyol.

A Figueres es formarà una Brigada de Neteja antifeixista 
Davant l'allau de pintades de caire racista i xenòfob a la ciutat i veient que les brigades municipals de neteja figuerenques no hi posen remei. Maulets Figueres ha cregut convenient no esperar més que "!la institució la qual ens representa faci alguna cosa, institució que a més a més s'ha desentès de la financiació del material per realitzar aquest servei". Per això, han decidit de fer una trobada popular el divendres 12 d'octubre a les 4 de la tarda a la plaça de l'ajuntament per fer una neteja de pintades feixistes, xenòfobes i violentes que embruten no només les parets, sinó "l'honor de la nostra ciutat".

La Garriga. Botiflerada a La Garriga 

Barri de l'Eixample de Barcelona 
A les 12h. Actes de rebuig al dia de la Hispanitat a l'Eixample. Xerrada sobre el significat del dia de la Hispanitat. Posteriorment, dinar popular i cantautor. Lloc: Av Gaudí amb Provença. Organitza: Assemblea de Joves de l'Eixample Nord

Vinaròs
A les 20h. Acte polític de rebuig al dia de la Hispanitat. Lloc: Plaça de l'Ajuntament. Organitza: Assemblea de Joves de Vinaròs

Sa Pobla. 'Concentració antimonàrquica a Sa Pobla [Mallorca

Torelló. Concentració antimonàrquica

A nivell estudiantil, cal destacar la iniciativa de diferents assemblees del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), que organitzen activitats docents i lúdiques al carrer des de diferents instituts d'Olot (Garrotxa), Santpedor (Bages) o Girona (Gironès). Sota el lema 12-O, res a celebrar, des de la organització estudiantil es critica que aquest sigui un dia festiu. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid