Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten contra el dipòsit de gas d'Alcanar

2.09.07 Entre sis i set mil persones, segons diverses fonts, s'han manifestat aquest matí a Alcanar contra el projecte de construcció del dipòsit de gas a poc més d'un quilòmetre del municipi. La marxa ha finalitzat als terrenys  on hi ha prevista la construcció de la planta de tractament que acompanyarà al dipòsit soterrani.

02/09/2007 21:06 Política
Alcanar Alcanar
La Plataforma en Defensa de les Terres del Sènia va lliurar el passat dilluns 7.000 signatures contra el projecte a la subdelegació del govern de Castelló. El Consell Comarcal del Montsià va aprovar el passat 27 d'agost una moció contra la construcció del dipòsit i l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, també ha lliurat un llistat d'al·legacions en nom del consistori.
 
El projecte del dipòsit de gas, anomenat Castor, contempla la construcció d'un embassament submarí d'1,3 milions de metres cúbics de gas. La construcció es faria aprofitant l'existència, a 20 quilòmetres de la costa, d'un antic pou petrolier. Per tal que la instal·lació funcioni, també és necessari construir a terra una planta de tractament. Aquesta planta, tot i que estaria ubicada administrativament al terme municipal de Vinaròs, es troba situada a poc més d'un quilòmetre del nucli urbà d'Alcanar. Està previst que la planta entri en funcionament l'any 2010. 
 
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid