Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jaume Roure s’ha declarat autor del fets

21.09.07 Alerta solidària informa a través d'un comunicat que "Jaume Roure s’ha declarat autor del fets com cadascuna de nosaltres faríem i com a reflex de la voluntat de catalans i catalanes". Al mateix temps, l'organització antirepressiva i el conjunt de l'Esquerra Independentista  fan una crida a la desobediència civil arreu dels Països Catalans.

-Comunicats.

-Recull de blocs de l'Esquerra Independentista

-Concentracions 

Jaume Roure en llibertat sense fiança però amb càrrecs

21/09/2007 14:57 Política
El fiscal havia demanat 10.000 èuros de fiança, però el jutge, en canvi, ha desestimat aquesta possibilitat.
 
Davant d'aquests fets, des d’Alerta Solidària i el conjunt de l’Esquerra Independentista. Consideren :Que el Rei espanyol, com ell mateix va recordar a Girona, és garant de la Unitat imperialista de l’Estat espanyol i la continuació d’aspectes claus del règim del dictador Francisco Franco.
 
Així, per a Alerta Solidària, la crema de la fotografia reial, així com de banderes espanyoles, "és un acte de resistència civil, que mostra la voluntat del poble català d’esdevenir lliure i sobirà i el noreconeixement de les institucions espanyoles, imposades".
 
El comunicat continua ditent que: "els atacs contra constants contra qualsevol mostra de rebuig i qüestionament de lesinstitucions espanyoles com la monarquia – com les diferents causes pendents per injúries a Labandera espanyola – mostren la naturalesa antidemocràtica d’aquest Estat. Un Estatrepresentat per la figura del Rei".
 
És per això, segons la plataforma antirepressiva, que a Jaume Roure "se l’està perseguint per mostrar-se obertament antimonàrquic,evidència de que a l’Estat espanyol, per sobre de qualsevol dret, hi ha l’obediència absolutadels sím bols fonamentals. En aquesta direcció, remarca que "si algú s’atreveix a dir que en Jaume és culpable d’alguna cosa més que de pensar el què pensa, ha de saber que no només és culpable en Jaume, sinó que milers decatalans i catalanes també ho són."
 
 
Unes vuitanta persones, entre catalanes i membres de col·lectius anticapitalistes i d’esquerres madrilenys, han donat suport aquest matí a en Met davant de l’AudiènciaNacional espanyola.
 
La concentració no s’ha pogut realitzar davant mateix del tribunal perquè agents antiavalots de la Policia Nacional ho han impedit. Durant el transcurs del matí, elsagents han notificat als membres d’Alerta Solidària que els hi havien imposat una multa perconcentració il·legal.

L’autocar solidari, que ha viatjat durant la nit des dels Països Catalans, havia estat intervingut abans per la Policia Nacional espanyola a l’entrada de Madrid. Els agents hanefectuat un escorcoll i han identificat a tots els viatjants.
 
Durant uns minuts, els agents, alguns dels quals anaven encaputxats, han retingut a en Jaume Roura lluny de la resta del grup. Tota l’operació ha estat efectuada per una gran dotació d’agents del cos policial. Finalment, l’autocar ha pogut continuar fins al centre de Madrid, això sí, seguit de prop per vehicles policials
 
 
 
 
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid