Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida presenta una moció per l'aixecament imposat a Palestina

29.08.07 La Candidatura d'Unitat Popular  (CUP) de Lleida ha presentat avui una moció a la Paeria reclamant que l'Ajuntament  exigeixi al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats la fi immediata del bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina.

29/08/2007 19:10 Internacional
Per a la CUP, el manteniment del bloqueig  col·loca l'Estat espanyol i la Unió Europea al costat d'Israel contra el poble palestí.
 
La moció l'impulsa la CUP en diferents municipis catalans d'acord amb la Comunitat Palestina de Catalunya que defensa l'alçament del bloqueig contra el poble palestí.
 
 
Text de la Moció que presenta la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Lleida per a la seva aprovació al Ple Municipal 

Atesos els horrors que fa temps que se succeeixen a Palestina amb l’ocupació israeliana, agreujada per les incursions sistemàtiques que, com les de l’estiu de 2006 i succesives, produeixen desenes de morts i destrucció als camps de refugiats de Gaza, i pel bloqueig absolut que porta a terme l’estat d’Israel que impedeix fins i tot als milers de treballadors palestins anar als seus llocs de treball.

Atès que aquesta situació enfonsa a la misèria el conjunt del poble palestí i que la decisió de bloqueig internacional no fa més que agreujar la fam i la pobresa de tota la població,

Davant aquesta situació, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Lleida proposa al Ple de la Paeria aprovi el següent acord:

Exigir al Parlament de Catalunya  i al Congrés de Diputats la fi immediata del bloqueig polític i econòmic imposat a Palestina (Gaza), considerant que el seu manteniment col·loca l’Estat Espanyol i la Unió Europea al costat d’Israel contra el poble palestí, col·laborant amb l’ocupació mitjançant la imposició d’un càstig col·lectiu que agreuja la misèria de tot un poble.
 
Lleida, 29 d’agost de 2007  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid