Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 Acord de pau entre el Govern indonesi i els independentistes d'Atjeh

2002 Acord de pau entre el Govern indonesi i els independentistes d'Atjeh 

09/12/2002 Tal dia com avui

El Govern d'Indonèsia i els representants del Moviment per un Atjeh Lliure (GAM) signaven en aquesta data a Ginebra un acord per a posar fi als enfrontaments que des de feia 26 anys mantenien les forces governamentals i els partidaris de la independència de l'antic soldanat d'Atjeh, al NO de l'illa de Sumatra.

L'acord va contemplar la concessió d'una àmplia autonomia a Atjeh, si bé el GAM va aclarir que no renunciava a assolir la independència del territori. El Centre Henry Dunant per al Diàleg Humanitari, una organització amb seu a Ginebra que havia actuat de mitjancera en les negociacions, es va comprometre a vetllar pel compliment de l'alto el foc entre les dues parts.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid