Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Un portaavions nuclear ianqui abandona Palma per les protestes ecologistes

2000 Un portaavions nuclear ianqui abandona Palma per les protestes ecologistes

08/12/2000 Tal dia com avui

El portaavions nuclear George Washington va abandonar la badia de Palma un dia abans del que tenia previst, davant la proliferació de protestes, encapçalades per Greenpeace. Des que la nau va arribar uns dies abans a Palma, aquest grup ecologista havia organitzat diversos actes de denúncia, inclosa la concentració d'embarcacions que escolta el George Washington en la seva marxa. El Govern Balear també havia protestat contra el risc innecessari que suposa la presència d'un vaixell amb una potència nuclear de 100 MW al costat de la ciutat de Palma. L'estada del George Washington coincidia amb la polèmica per la permanència del submarí nuclear britànic Tirelees, que des de feia uns mesos romania avariat a Gibraltar.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid