Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1997 Empresonament de la direcció d'Herri Batasuna

1997 Empresonament de la direcció d'Herri Batasuna

05/12/1997 Tal dia com avui
1997 Empresonament de la direcció d'Herri Batasuna 1997 Empresonament de la direcció d'Herri Batasuna

L'Ertzaintza detenia en aquesta data 19 dels 23 membres de la Mesa Nacional d'HB que dilluns abans havien estat condemnats a set anys de presó. Les detencions es van produir a les seus d'HB a Bilbao, Sant Sebastià i Vitòria, ja que cap dels condemnats no es va presentar voluntàriament a les presons on se'ls havia ordenat ingressar. Un quart d'hora abans de finalitzar el termini d'ingrés a la presó, uns membres d'ETA van disparar contra el guardaespatlles d'una regidora del PP a Sant Sebastià, que no va perdre la vida però sí amb greus ferides al cap. L'endemà eren detinguts a Navarra els altres quatre dirigents d'HB condemnats.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid