Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1995 Manifestacions massives contra el Pla Juppé

1995 Manifestacions massives contra el Pla Juppé a l'Estat francès

12/12/1995 Tal dia com avui
1995 Manifestacions massives contra el Pla Juppé 1995 Manifestacions massives contra el Pla Juppé

Més d'un milió de persones, segons les autoritats governatives, i fins a dos milions, segons els organitzadors, es van manifestar seguint la convocatòria dels sindicats Confederació General del Treball (CGT) i Força Obrera (FO) contra el pla de pensions del Govern francès i reclamant la dimissió del primer ministre, Alain Juppé, i en suport dels funcionaris, que es trobaven en vaga des feia vint dies.

A l'Assemblea Nacional Alain Juppé va defensar el seu pla de reforma de la seguretat social responent una moció de censura presentada per l'oposició, que va superar fàcilment gràcies a l'àmplia majoria de què disposava al Parlament.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid