x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1995 A València es manifesten 200.000 persones en defensa del català

1995 A València es manifesten 200.000  persones en defensa del català 

17/02/1995 Tal dia com avui

Una xifra de 200.000 persones es van manifestar a València en una mobilització convocada pel Bloc de Progrés Jaume I. La manifestació havia estat convocada per a oposar-se a la política cultural, econòmica i social que propugna el Partit Popular. El Bloc de Progrés Jaume I va néixer el mes d'octubre d'un any abans impulsat per Acció Cultural del País Valencià a partir d'un manifest signat pels rectors de les universitats valencianes i altres personalitats públiques com Xavier Mariscal, Santiago Calatrava, Nacho Duato o Manuel Vicent. El  Bloc de Progrés Jaume I ha arribat a estar present a més de 300 poblacions dels Països Catalans.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid