Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1987 L'independentisme saboteja cinquanta oficines del Banc Hispano-Americano

1987 L'independentisme saboteja cinquanta oficines del Banc Hispano-Americano amb silicona contra la campanya pro-1992 d'aquesta entitat

27/02/1987 Tal dia com avui

En aquesta data del 1987 militants independentistes bloquejaven amb silicona els panys de cinquanta oficines del Banc Hispano-Americano al Vallès, Maresme i Barcelonès. L’acció va ser realitzada en contra de la campanya que portava l’entitat bancària amb el lema “1992. El año de España”, referent als Jocs Olímpics que s’havien de celebrar a Barcelona. L'MDT, per la seva banda, va emetre un comunicat en què donava suport a aquesta mena d’accions perquè mostraven el rebuig del Poble Català a la seva espanyolització, i en concret, a la campanya dels Jocs de 1992.


Aquest mateix dia Anton Ribes, independentista empresonat a Carabanchel per la seva vinculació amb Terra Lliure, era condemnat a tres anys i nou mesos de presó després un judici realitzat dies abans.
.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid