Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Edicions El Jonc recupera Manuel de Pedrolo

13.03.07 Aquest mes de març podem gaudir d’una nova reedició de dues de les obres del malaguanyat escriptor Manuel de Pedrolo, mercès a la feina feta des d’edicions El Jonc així com de la Fundació Manuel de Pedrolo. Així doncs, sota el nom de Cròniques, aquest nou llibre aplega en un sol volum el recull d’articles que composen les seves Cròniques Colonials (El Llamp, 1982) així com les Cròniques d’una ocupació (La Llar, 1989).

13/03/2007 17:57 Cultura
Amb aquest reedició, edicions El Jonc enceta la Biblioteca Manuel de Pedrolo, dins de la seva col·lecció la Muixeranga, i complementa l’anterior edició d’articles polítics del mateix autor publicada anys enrere sota el títol Cal protestar fins i tot quan no serveix per res.
 
Alhora, ambdues entitats ultimen per a finals d’aquest mes un acte a l’Ateneu Barcelonès (c/ de la Canuda, 6) que comptarà amb la presència d’Adelais de Pedrolo (filla de Pedrolo i presidenta de la Fundació del mateix nom), de Ramon Usall (edicions El Jonc) així com d’Enric Borràs (exeditor d’El Llamp). L’acte, que serà a dos quarts de vuit del vespre del proper dijous 29 de març, serà sens dubte una bona ocasió per acostar-se a un dels intel·lectual de referència de l’independentisme combatiu.
 
Homenatge a Sabadell
Amb anterioritat, però, i seguint amb el cicle d’homenatges a autors catalans que s’estan duent a terme en aquesta ciutat del Vallès Occidental, el 14 de març tindrà lloc al Casal Pere Quart (La Rambla, 69) un acte organitzat per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sabadell, la Fundació Miranda i la revista Ordint la Trama. L’acte anirà a càrrec d’Adelais de Pedrolo i d’Anna Moreno, estudiosa de l’obra pedroliana, també a partir de dos quarts de vuit del vespre.   
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid