Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1999 El Congrés dels Diputats aprova la nova Llei d'estrangeria

1999 El Congrés espanyol de Diputats aprova la nova Llei d'estrangeria

25/11/1999 Tal dia com avui

El Congrés dels Diputats aprovava en aquesta data el text de la nova Llei d'estrangeria amb els vots de tots els grups parlamentaris excepte el del PP. El partit conservador va anunciar que si no aconseguia introduir un seguit d'esmenes al text en el tràmit del Senat, on disposava de majoria absoluta, bloquejaria la seva aprovació definitiva. El PP pretenia retocar sobretot els articles que tractaven els drets dels immigrants i dels requisits que haurien de complir els estrangers en situació d' "il·legals" per a regularitzar la seva situació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid