Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Accions arreu del país en contra de l’arxivament de la querella per tortures al jove de Torà

26.02.07 Seguint la crida feta per part del col·lectiu de suport al jove de Torà, un bon nombre de poblacions catalanes han viscut avui mostres de rebuig al segon arxivament de la querella per tortures contra els Mossos d’Esquadra. Les poblacions més properes a la segarrenca vila de Torà, com ara Lleida, Calaf, Tàrrega, Balaguer o Igualada, però també ciutats i com ara Vilanova i la Geltrú i barris com el de Nou Barris a Barcelona, han viscut mostres de suport al jove de Torà. (veure fotografies)

26/02/2007 07:46 Política
Desplegades de pancartes, realització de murals, repartiment d’octavetes informatives, esmorzars populars o encartellades d’autobusos interurbans són algunes de les accions que s’han dut a terme en diverses poblacions per part de solidàries i solidaris amb el cas de Torà. I com ve sent habitual, s’han realitzat accions a diverses estàtues d’arreu de la nostra geografia tot denunciant la Llei Antiterrorista i el risc de tortures que existeix sota l’aplicació d’aquesta per la impunitat que ofereix la incomunicació. 

El col·lectiu de suport ponent ha anat centralitzant el seguit d’accions dutes a terme en aquestes poblacions.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid