Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2004 Veneçuela vota per la continuïtat del president Hugo Chávez

2004 Veneçuela vota per la continuïtat del president Hugo Chávez

15/08/2004 Tal dia com avui
Un 58% electors de Veneçuela votaven a favor d'Hugo Chávez en el referèndum convocat a instàncies de l'oposició sobre la continuïtat del president, mentre que el 41% demanen la seva destitució. El resultat, que garantia la continuïtat de Chávez en el poder fins a la finalització del mandat, l'any 2007, va ser rebut pels opositors amb acusacions de frau, però els observadors de l'Organització d'Estats Americans avalen el procés. La consulta va tenir una alta participació, del 70%, cosa que fins i tot va obligar a prolongar l'horari d'obertura dels col·legis electorals.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid