Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003 Apagada elèctrica als Estats Units i Canada

2003 Apagada elèctrica als Estats Units i Canada; Nova York i altres grans ciutats es queden a les fosques

14/08/2003 Tal dia com avui

Una gran apagada elèctrica que afectava 21 grans centrals productores d'energia col·lapsava el nord-est dels Estats Units i el Canadà en aquesta data, i deixava durant unes hores ciutats com Nova York, Detroit, Cleveland, Toronto i Ottawa sense subministrament elèctric.

El tall de llum, que va afectar uns 50 milions de persones, va ser el més gran de la història. Després d'unes primeres hores en què les autoritats dels dos països es va repartir les acusacions sobre la causa de l'avaria,  finalment l'origen de l'incident es va localitzar a Cleveland (Ohio, EUA). Si bé en algunes ciutats es recuperava l'electricitat al cap d'algunes hores, la normalitat no es va restablir fins dies després.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid