Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 Gran manifestació a favor de Batasuna a Bilbao

2002 Gran manifestació de suport a Batasuna a Bilbao

14/09/2002 Tal dia com avui

Entre 20.000 i 50.000 persones, segons les diferents fonts, es van concentrar en aquesta data a Bilbao per a manifestar-se contra la il·legalització de Batasuna, en un acte que havia estat convocat per diferents sectors socials i polítics i que el jutge Baltasar Garzón havia declarar també il·legal. Tot i que inicialment el Govern basc va autoritzar la manifestació, unes quantes hores abans de la convocatòria va decidir acatar l'ordre de Garzón i impedir per la força la marxa reivindicativa i pacífica. Tot i els impediments i provocacions dels ertzantzes, els participants abertzales van improvisar un acte polític davant el cordó policial abans de dissoldre la manifestació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid