Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Acampada antimilitarista a Barcelona

2000 Acampada a Barcelona contra la desfilada de l'exèrcit espanyol a Barcelona

23/05/2000 Tal dia com avui

Un centenar de membres de la Plataforma Unitària per la Pau, una organització que aplegava 180 entitats i col·lectius catalans contraris a la desfilada militar prevista a Barcelona el dissabte següent a aquest dia,  van acampar a la plaça d'Espanya de Barcelona per manifestar el seu rebuig a la desfilada militar. Paral·lelament, es van fer públics diferents posicionaments contraris a la parada militar, entre els quals una moció de la Diputació de Lleida i una altra de la Universitat de Barcelona, així com una proposició presentada al Parlament de Catalunya en contra de l'exhibició militar de l'exèrcit espanyol.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid