Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1992 Operació Garzón: nombrosos detinguts al País Valenciá i al Principat

1992 Operació Garzón: nombrosos detinguts al País Valenciá i al Principat

06/07/1992 Tal dia com avui

A diversos indrets dels Països Catalans la Guàrdia Civil deté i tortura nomborosos independentistes en el marc de l'Operació Garzón, que s'havia inciat amb la detenció d'activistes de Terra Lliure i militants del MDT. La Guàrdia Civil assalta la redacció de la revista El Temps sense ordre judicial.

Antoni Infante és detingut a València (l'Horta); Eduard Lòpez i Francesc Puy són detinguts a Barcelona; Ramon Piqué és detingut a Montcada i Reixac (Vallès Occidental); Eduard Pomar és detingut a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental); Artur Escútia és detingut a Alginet (Ribera Alta); Vicent Coll és detingut a Benicarló (Baix Maestrat); Josep Poveda és detingut a Badalona (Barcelonès); Josep Bou és detingut a Palamós (Baix Empordà).

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid