Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la Fundació Pedrolo a Lleida i a la Xarxa

29.11.06 El proper divendres es presentarà la Fundació Pedrolo a la Universitat de Lleida (UdL). L'acte serà presidit pel rector de la UdL, Joan Viñas i comptarà amb la participació d'Adelais de Pedrolo, filla de l'autor i presidenta de la Fundació i Josep Poveda com a vicepresident.

Paral·lelamant, ha aparegut a la xarxa la  web de la Fundació

29/11/2006 02:18 Cultura

A l'acte. es farà una exposició sobre la faceta traductora de l'autor, a càrrec d'Alba Pijoan,  llicenciada en traducció per la UAB i estudiosa de l’obra pedroliana.

També s'informarà sobre el conveni de col·laboració signat entre la UdL i la Fundació. Com a cloenda de l'acte hi haurà la representació d'un fragment de l'obra "Avui es parla de mi".

A tots els assistents se'ls farà el lliurament d’ un obsequi únic i especial de la jornada.

Per la seva banda, el sindicat Coordinadora Sindical de Catalunya (COS) ens ha fet arribar un comunicat en el que s'adherix aquesta presentació pública de Fundació on expresa també, que hi ha un deute històric amb la persona i figura de Manuel de Pedrolo, i que des de l'independentisme conscient s'ha de fer un esforç per recuperar la seva memòria i els seus escrits.

També recorda la COS, que membres de la Fundació van participar activament en la redacció del darrer número de la revista Coordinació dedicada a l'escriptor.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid