Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La justícia francesa condemna Francesc Pougault

La justícia francesa condemna Francesc Pougault a 500 €uro de multa per haver demanat a un gendarme de securitzar una manifestació, la mateixa justícia havia condemnat dos joves nord-catalans per haver tapat pintures feixistes. La sentència s'ha fet pública aquest migdia al Tribunal de Perpinyà, segons ens ha informar Aire Nou de Bao.

Per aquest motiu, la Plataforma per a la Dignitat de Catalunya Nord convocarà un acte públic per a dir "PROU", la democràcia implicaria que els feixistes fossin els culpables, els antifeixistes no hem de pagar per culpa dels altres.

14/11/2006 14:48 Política
Recordem que en el decurs de la manifestació del 13 de maig passat en solidaritat als joves que havien esborrat pintades feixistes. Francesc Pougault va demanar als gendarmes, que fotografiaven els manifestants, de fer la seva feina, és a dir de protegir la manifestació. Dies més tard, Pougault va rebre la citació judicial on se l'inculpava d'insults a l'autoritat.

Arran d'aquests fets es va constituir la  la Plataforma per a la Dignitat de Catalunya Nord, una entitat de amb vocació de reaccionar als atacs que pateixen els nordcatalans tant com a poble
que com a individus.

Per saber-ne més:
Quan veig pintades feixistes les tapi!
Entrevista a n'Hervé Pi 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid