Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres

2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres de Mallorca

29/11/2003 Tal dia com avui
2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres 2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres2003 Milers de persones es manifesten a Sineu contra el pla de Carreteres

Sota el lema Qui estima Mallorca, no la destrueix, més de 6.000 persones de totes les edats es concentraren pacíficament el passat dissabte a la plaça des Fossar de Sineu per mostrar la seva oposició a l'autovia Inca-Manacor. Durant l'acte, que s'inicià amb una gran sonada de xeremies, representants de la plataforma Autovia No llegiren un manifest en contra de la construcció de l'autovia Inca-Manacor.

També pujaren a l'escenari per mostrar la seva oposició al Pla de Carreteres membres de les plataformes "No al Segon Cinturó", "Sí Desdoblament, No Autovia Inca-Sa Pobla" i "Autovia de Llevant No". La concentració també va comptar amb diverses actuacions entre les quals destacà la representació teatral d'un figurat casament entre el president del Govern, Jaume Matas, i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar.

Coincidint amb la manifestació de Sineu, unes 400 persones també es van concentrar el passat dissabte a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per denunciar la destrucció cultural i territorial que duen a terme el Govern i el Consell. Durant l'acte, convocat pel col·lectiu "Estimem les Balears", la cantant Maria del Mar Bonet llegí un manifest de denúncia redactat per l'escriptor Sebastià Alzamora.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid