Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 Desallotjament dels acampats per la bassa i l'aqüífer de Carme-Capellades

2001 Desallotjament dels acampats per la bassa i l'aqüífer de Carme-Capellades

28/11/2001 Tal dia com avui

Tal dia com avui els antiavalots de la Guàrdia Civil van desallotjar els joves acampats, des feia 2 mesos, en defensa de la bassa natural de Capellades contra la sobreexplotació de l'aqüífer Carme-Capellades (Anoia).

L'estiu de 1999 es va assecar la Bassa de Capellades a causa d’una sobreexplotació continuada i impune (denunciada reiteradament des de 1985 per diverses associacions de la zona) de l’aqüífer Carme-Capellades, protegit per llei segons el Decret 328/1988 (protecció que mai no s’ha realitzat). Aquest fet va fer saltar l’alarma a Capellades per diversos motius, entre els quals la defensa del territori i l'orgull dels vilatans de Capellades, que veien desaparèixer aquest patrimoni col·lectiu.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid