Operació Garzón, 20 anys
Setmana amb 5 projeccions de "L'Operació Garzón" arreu del territori

Vicent Partal i Vicent Conca seran els convidats d'aquesta setmana al cinefòrum dels Cinemes Girona

17/07/2012 Diari de treball
Presentació a Montcada i Reixac Presentació a Montcada i Reixac

La gira de presentacions del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català pren força. Setmana rere setmana, el treball es pot veure en diversos indrets dels Països Catalans sovint acompanys de parlaments i tertúlies amb destacades personalitats del món independentista.

Dijous passat, el documental va fer el salt a la gran pantalla, encetant així una programació de cinefòrums que se celebrarà cada dijous als Cinemes Girona de Barcelona. Aquesta setmana la projecció tindrà lloc a les set de la tarda en aquesta sala d'exhibició ubicada al carrer Girona, 175, de la capital catalana.

L'acte, sempre acompanyat d'un debat amb personalitats conegudes del país, comptarà aquest dijous amb la presència i participació de dos dels protagonistes del documental: Vicent Partal, periodista i director de VilaWeb, i Vicent Conca, independentista encausat en l'Operació Garzón. Ambdós van viure de prop la ràtzia olímpica, un com a periodista i l'altre com a encausat en el procés.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles dels Cinemes Girona al preu de 7 euros, de 4 per a socis del TR3SC o de 5,5 per a socis del cine, tenint en compte que fer-se soci és gratuït. O també a través d'Internet des d'aquesta pàgina web de compra online d'entrades.

Montcada i Sitges

Dimecres el documental es presentarà a Montcada i Reixac en un acte organitzat per la CUP i Arran. La projecció tindrà lloc a les vuit del vespre al Nou Cafè Colon de l'Ateneu Domingo Fins (ABI) i comptarà amb la presència del membre de Llibertat.cat Joan Rocamora, també encausat el 1992.

I dijous serà el torn de Sitges. L'Ateneu Popular de Sitges ha organitzat una presentació del documental "L'Operació Garzón" a les vuit del vespre a la mateixa seu de l'entitat, situada al carrer Sant Bartomeu, 40. En aquest cas l'esdeveniment serà presentat per la periodista de Catalunya Ràdio Rita Marzoa i comptarà amb la intervenció de Ramon Piqué, portaveu del col·lectiu d'encausats i membre de l'Associació Memòria contra la Tortura.

A Riudellots, organitzat per l'ANC

De la seva banda, la secció de Riudellots de la Selva de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat un acte on es projectarà el documental “L'Operación Garzón” el dia 20 de juliol a partir de les 8 del vespre a la sala polivalent de l’Ajuntament.

A l'acte hi assistiran tres encausats, Ramon Piqué, Toni Infante i Carles Bonaventura, i a més també hi participaran elss cantautors Marcel Casellas, Maria Elena i Conrad Sala.

L'esdeveniment [vegeu-lo a l'agenda de l'ANC] s’emmarca en l'ampli ventall d’actes que organitzen les seccions locals de l’ANC arreu de Principat i que han de confluir en una gran manifestació a Barcelona l’11 de setembre.

També a l'Aplec Juvenil de la Vegueria Penedès

Finalment aquesta setmana el documental també es presentarà a Sant Sadurní d'Anoia dissabte 21 de juliol. Serà a Can Mas de la Riera, on se celebrarà el 2n Aplec juvenil de la Vegueria Penedès que organitza l'organització juvenil Arran.

L'aplec, durant el qual es realitzaran multitud d'activitats, arrencarà a les 11 del matí amb la projecció del documental "L'Operació Garzón", que serà presentat pe Joan Rocamora, membre de Llibertat.cat i encausat, i Vicent Conca, encausat el 92.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid