Operació Garzón, 20 anys
Presentació del documental sobre l'Operació Garzón a Manlleu

A l'acte de dissabte hi intervindran Pep Musté i Joan Rocamora

01/07/2012 Diari de treball

Nova projecció del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català, que es troba en plena gira de presentacions pels Països Catalans. Aquesta setmana el treball es presentarà a tres indrets diferents: dijous a Lleida, divendres a Manresa i dissabte a Manlleu (Osona).

El 7 de juliol a les 8 del vespre el Casal Popular Boira Baixade Manlleu acollirà l'acte de presentació del documental que aborda la persecució de l'independentisme del 1992, instruïda pel jutge Baltasar Garzón, en el marc del 20è aniversari d'aquells fets.

L'acte [vegeu esdeveniment] comptarà amb la intervenció de Pep Musté, independentista encausat en l'operació Garzón del 92 i de Joan Rocamora, membre de Llibertat.cat i també encausat del 92.

Aquesta presentació està organitzada pel Casal Boira Baixa, entitat que és mecenes del documental i que ha contribuït a fer possible que aquesta obra hagi vist la llum i pugui ser projectada arreu del país.

Per estar al dia de tots els actes, consulteu l'agenda del documental.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid