Operació Garzón, 20 anys
El documental "L'Operació Garzón", a la venda a Productesdelaterra.cat

La botiga virtual permet adquirir el DVD per 15 euros

08/08/2012 Notícies

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català ja es pot trobar a Productesdelaterra.cat, la botiga virtual per excel·lència de marxandatge i productes dels Països Catalans.

El DVD es pot demanar des d'aquesta pàgina al preu de 15 euros despeses d'enviament a part. Tot i això, es pot seguir demanant directament a operaciogarzon@llibertat.cat i Llibertat.cat te l'enviarà a casa per 15 euros enviament inclòs.

Des de Productesdelaterra.cat també es poden deixar comentaris sobre el documental. El DVD, que inclou una caràtula amb la sinopsi i fitxa tècnica del treball, es troba disponible en tres idiomes: l'original en què ha estat gravat, català; espanyol i anglès (en subtítols).

El documental produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions posa llum sobre un fet que s'ha intentat silenciar, dissimular i fins i tot ocultar, com va ser l'Operació Garzón i la ràtzia repressiva que va patir l'independentisme català l'any 1992 amb l'excusa de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid