Operació Garzón, 20 anys
El documental "L'Operació Garzón", a la venda a Productesdelaterra.cat

La botiga virtual permet adquirir el DVD per 15 euros

08/08/2012 Notícies

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català ja es pot trobar a Productesdelaterra.cat, la botiga virtual per excel·lència de marxandatge i productes dels Països Catalans.

El DVD es pot demanar des d'aquesta pàgina al preu de 15 euros despeses d'enviament a part. Tot i això, es pot seguir demanant directament a operaciogarzon@llibertat.cat i Llibertat.cat te l'enviarà a casa per 15 euros enviament inclòs.

Des de Productesdelaterra.cat també es poden deixar comentaris sobre el documental. El DVD, que inclou una caràtula amb la sinopsi i fitxa tècnica del treball, es troba disponible en tres idiomes: l'original en què ha estat gravat, català; espanyol i anglès (en subtítols).

El documental produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions posa llum sobre un fet que s'ha intentat silenciar, dissimular i fins i tot ocultar, com va ser l'Operació Garzón i la ràtzia repressiva que va patir l'independentisme català l'any 1992 amb l'excusa de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona.