El documental sobre l'Operació Garzón comença a caminar

Avui es posa en marxa la campanya de micromecenatge a través de Verkami

28/02/2012 Diari de treball
Avui comença a caminar el projecte de documental sobre l'Operació Garzón. Amb el nom d'Operació Garzón contra l'independentisme català, aquest dimarts Llibertat.cat ha donat el tret de sortida a la campanya de micromecenatge que ha de garantir la viabilitat econòmica de la iniciativa. Es tracta d'una campanya que Llibertat.cat impulsa a través de la plataforma Verkami i que li ha de permetre obtenir al finançament necessari per tal de portar el documental a les pantalles dels espectadors.

Mitjançant Verkami, tot aquell qui vulgui contribuir a fer realitat un documental sobre la persecució independentista del 1992 podrà fer-ho esdevenint mecena. Operació Garzón contra l'independentisme català serà el documental de tots els mecenes que hi hagin col·laborat. A canvi, es recompensarà la seva aportació adquirint, per exemple, el DVD del documental abans que ningú des de quantitats modestes. L'agraïment als mecenes quedarà reflectit per sempre més al documental amb el nom als crèdits i fins i tot, qui ho vulgui, es podrà endur una litografia de Marcel Dalmau feta expressament pel documental.

Operació Garzón contra l'independentisme català és un projecte impulsat per Llibertat.cat en col·laboració amb Zeba Produccions que vol abordar la persecució de l'independentisme del 1992 -el que es va conèixer com a Operació Garzón- en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics, aquest any. El projecte compta amb el suport d'Alerta Solidària o l'Associació Memòria contra la Tortura.
Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Documental sobre l'Operació Garzón - FES-LO POSSIBLE!
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.

No ho podem fer sense el teu ajut. Col·labora i difon el projecte des d'aquí: ves.cat/a8e-

Per saber-ho tot del documental: llibertat.cat/operaciogarzon
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid