El documental sobre l'Operaciˇ Garzˇn comenša a caminar

Avui es posa en marxa la campanya de micromecenatge a travÚs de Verkami

28/02/2012 Diari de treball
Avui comenša a caminar el projecte de documental sobre l'Operaciˇ Garzˇn. Amb el nom d'Operaciˇ Garzˇn contra l'independentisme catalÓ, aquest dimarts Llibertat.cat ha donat el tret de sortida a la campanya de micromecenatge que ha de garantir la viabilitat econ˛mica de la iniciativa. Es tracta d'una campanya que Llibertat.cat impulsa a travÚs de la plataforma Verkami i que li ha de permetre obtenir al finanšament necessari per tal de portar el documental a les pantalles dels espectadors.

Mitjanšant Verkami, tot aquell qui vulgui contribuir a fer realitat un documental sobre la persecuciˇ independentista del 1992 podrÓ fer-ho esdevenint mecena. Operaciˇ Garzˇn contra l'independentisme catalÓ serÓ el documental de tots els mecenes que hi hagin col·laborat. A canvi, es recompensarÓ la seva aportaciˇ adquirint, per exemple, el DVD del documental abans que ning˙ des de quantitats modestes. L'agra´ment als mecenes quedarÓ reflectit per sempre mÚs al documental amb el nom als crŔdits i fins i tot, qui ho vulgui, es podrÓ endur una litografia de Marcel Dalmau feta expressament pel documental.

Operaciˇ Garzˇn contra l'independentisme catalÓ Ús un projecte impulsat per Llibertat.cat en col·laboraciˇ amb Zeba Produccions que vol abordar la persecuciˇ de l'independentisme del 1992 -el que es va conŔixer com a Operaciˇ Garzˇn- en el marc del 20Ŕ aniversari dels Jocs OlÝmpics, aquest any. El projecte compta amb el suport d'Alerta SolidÓria o l'Associaciˇ Mem˛ria contra la Tortura.