Operació Garzón, 20 anys
Les biblioteques del país comencen a rebre el documental "L'Operació Garzón"

Llibertat.cat ha fet una aportació de 75 DVD que es repartiran pels centres de la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya

15/10/2012 Diari de treball

Les biblioteques públiques del país ja han començat a rebre el DVD del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català. Amb més d'una setantena de presentacions a l'esquena per auditoris dels Països Catalans, Llibertat.cat inicia ara la distribució del DVD per les biblioteques. 

En aquest sentit, Llibertat.cat ha fet una aportació de 75 DVD que es repartiran per 75 centres de la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya, és a dir a diverses biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre, i també de Barcelona. El procés de distribució serà gradual i es gestionarà també la distribució de DVD en biblioteques de la resta dels Països Catalans.

Els 75 centres públics escollits estaran integrats al Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC), que té 362 biblioteques a tot el Principat. Tot i així, mitjançant el préstec interbibliotecari es pot demanar el DVD des de qualsevol lloc a una biblioteca que el tingui disponible.

D'aquesta manera, el préstec interbibliotecari posa a disposició dels usuaris els recursos del catàleg col·lectiu de la xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Aquest servei s'encarrega de localitzar i proporcionar els documents que no existeixen al fons propi i que estan disponibles en altres biblioteques de la Xarxa.

A través del catàleg col·lectiu, consultable des de tot el Principat, es podran veure properament quines biblioteques han incorporat el DVD al seu fons.

Aquells qui vulguin adquirir el DVD del documental poden seguir demanant-lo enviant un correu a operaciogarzon@llibertat.cat o bé a través de Productesdelaterra.cat.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid