Operació Garzón, 20 anys
ERC organitza una triple presentació del documental "L'Operació Garzón" aquesta setmana

Dijous es projectarà a Sant Boi de Llobregat i divendres a l'Acampada Jove i Malgrat de Mar

11/07/2012 Diari de treball

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha organitzat una triple presentació del documental "L'Operació Garzón contra l'independentisme català" per aquesta setmana. El primer acte tindrà lloc aquest dijous a les 8 del vespre a Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat. A més de projectar-se el treball a l'acte hi intervindran Eduard López, un dels encausats el 1992 en l'Operació Garzón, i Josep Maria Cervelló, històric membre dels Comitès en Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC).

Tant López [biografia | blog] com Cervelló [biografia | blog] són militants d'ERC des de l'any 1995. López, que el 1992 treballava com a periodista a El Punt, va ser detingut el 8 de juliol a Barcelona. Actualment és el vicesecretari general de Coordinació Interna i Territori d'Esquerra des del 26è Congrés Nacional del partit celebrat l'1 d'octubre del 2011.

Per divendres hi ha previstes dues presentacions del documental. Una tindrà lloc a l'Acampada Jove de Montblanc que celebren anualment les JERC. En aquest cas es realitzarà una videofòrum a les 12 del migdia a l'Espai Llibertat del recinte on es projectarà l'obra i es farà tertúlia amb els assistents.

A la tarda la secció local d'ERC de Malgrat de Mar ha programat una altra projecció al Centre Cultural d'aquesta població del Maresme. L'acte també comptarà amb una xerrada a càrrec d'Eduard López.

De cara al setembre, ERC ha preparat més presentacions del documental en poblacions com Roquetes, Sant Feliu de Llobregat, Cornellà de Llobregat o Martorell que s'aniran concretant properament. Per estar al dia de tots les presentacions, consulteu l'agenda del documental.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid