Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Okupació
Desallotgen de nou el Banc Expropiat de Gràcia

Aquest migdia, el web del Banc Expropiat confirmava la nova okupació de l'edidici "perquè és un espai ple de vida i el projecte segueix viu".

27/11/2016 Drets i Llibertats

A mitja tarda, una quinzena de furgons de la brigada mòbil dels Mossos d’Esquadra han rodejat l'edifici després de rebre la denuncia del propietari sobre la nova okupació del Banc Expropiat. Primer els Mossos han dispersat els manifestants concentrats davant el local. A continuació han entrat pel lateral del local i han desallotjat 18 persones que es trobaven a l’interior. No han practicat cap detenció, tot i que les 18 persones ha estat identificades.

Cap a dos quarts de 6, una piulada dels col·lectiu de Banc Expropiat confirmava el desallotjament, indicava que ni havien detencions i desconvova la cercavila presvista a la plaça de la Virreina.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid