Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#bancexpropiatresisteix
Cassolada a Gràcia en solidaritat amb el Banc Expropiat

S'Anunciaran noves mobilitzacions al blog del Banc Expropiat

27/05/2016 Drets i Llibertats

Després de tres nits de tensió a la vila de Gràcia, el repic de les cassoles ha visualitzat el suport del veïnat amb el col·lectiu de persones que ocupaven el Ban Expropiat fins al seu desallotjament el passat dilluns. A diferència de les darreres nits, avui no hi havia presència policial.

L'acció s'ha acabat cap a 10.30h, moment en què nombroses persones s'han apropar davant de l'edifici. Paral·lelament s'ha penjat un comunicat al blog del Banc Expropiat sota el títol '[4rt dia] Què fer a partir d’ara per recuperar el Banc Expropiat?'  on anunciaran aviat les passes a seguir per recuperar de nou l'immoble "Estigueu atentes a més informacions que publicarem aquesta nit". Tot i així, la nota avança que cal convocar mobilitzacions per “pressionar els responsables del conflicte”; penjar banderoles, pancartes o cartells als balcons en suport al Banc Expropiat; difondre la informació que pengen al bloc; participar a la cassolada, o fer arribar informació, imatges o vídeos que els veïns considerin que poden ser-los útils. També indica com a responsables del desallotjament, Catalunya Caixa, el propietari, els Mossos d’Esquadra, el Govern i els mitjans de comunicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid