Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes de Gràcia
El col·lectiu del Banc Expropiat ocupa un altre espai a la Vila de Gràcia

Va ser divendres passat però fins aquest dimecres no faran públic l'adreça de la nova ocupació

16/08/2016 Drets i Llibertats

El col·lectiu del Banc Expropiat ha anunciat que divendres passat va ocupar un nou espai al barri. Ara bé fins aquest dimecres no donaran a conèixer l'adreça, "per assegurar-nos que passa el temps necessari perquè la policia no tingui l’argument legal de desallotjar-nos en 72 hores, sinó que s’hagi d’obrir un procés legal que, per la burocràcia que implica, obligui que passi tot el mes d’agost i així evitar que tingui lloc cap conflicte durant aquests dies" tal com ho apunten en la seva web.

Manifesten que aquesta nova ocupació s'ha fet "per moltes raons, tant perquè físicament el nou espai no reuneix les condicions de mida mínimes que el projecte necessita per desenvolupar-se, com perquè nosaltres encara tenim la viva convicció de tornar a l’espai on érem".

Remarquen que "Tornar al local desallotjat del Banc Expropiat no ha d’entendre’s simplement com la pugna per un espai físic, sinó que en la lluita contra l’especulació a Gràcia ha de ser una prioritat impedir que Manuel Bravo Solano es quedi amb aquest local".

Precisament per aquest dimecres, que faran públic la nova ubicació del nou espai ocupat, hi ha previst la projecció del documental "Suport mutu vs Especulació. Crònica d'un desallotjament i la militarització d'un barri".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid