Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#bancexpropiatresisteix
El Banc Expropiat programa activitats sota el lema "Fins que no entrem, no descansarem"

Paral·lelament, ha penjat un nou comunicat al seu bloc on manifesten que tornaran a entrar  i que l’única solució al conflicte que han obert és que "ens deixin tornar a entrar".

27/05/2016 Drets i Llibertats

El Banc Expropiat programa activitats  ha programat per aquest cap de setmana tot un seguit d'activitats sota el lema "Fins que no entrem, no descansarem".

Per aquesta tarda, a les 18h a les portes del banc, s'obrirà un punt d'informació pel veïnat, així com també es farà un berenar. Demà, apartir de les 11 fins a les 17h a la plaça de la Revolució, es desenvoluparan diverses activitats obertes al barri, cap al migdia hi haurà un vermut i un dinar; i diumenge, hi ha convocada una concentració davant del banc sota el lema "Tornem al banc". 

'Tornarem a intentar entrar'

Sota aquest títol, el blog del Ban Expropita ha penjat un nou comunicat on manifesten que tornaran a entra-hi. Ara bé apunta que "Diguin el que diguin des de l’Ajuntament això no és un conflicte entre privats, és un conflicte entre dues formes de vida: les que volem una vida en comú i relacionar-nos mitjançant xarxes de suport mutu teixides entre iguals i aquells que allò que defensen és la propietat privada —independentment de l’ús que se’n faci— i la supremacia d’uns sobre els altres".

Indica que no tenen representants i que el seu col·lectiu no s'hi troben identificants amb cap organització de l'arc institucional.

Segons el col·lectiu, "la policia és la part visible i explícita d’aquesta violència estructural. Però aquesta violència també la trobem en el xantatge laboral, quan assumim que ens humiliïn i ens robin per por a la misèria; o la trobem com ja s’ha dit en els desnonaments, quan la propietat d’un habitatge és més important que la necessitat d’un sostre; la trobem en el sexisme que nega el feminicidi que s’està produint; o en aquesta Europa que dóna l’esquena als refugiats de les guerres que nosaltres mateixos estem provocant als seus països. Aquesta societat capitalista es basa en la violència, qualsevol debat seriós ha de partir d’aquesta premissa".

A més a més remarca que "el conflicte als carrers pel Banc Expropiat ha començat en el moment de desallotjar-nos, i s’acabarà quan puguem tornar a entrar. No tenim res a negociar perquè no aspirem a res més que a reobrir el Banc Expropiat al mateix lloc on sempre ha estat; si volen negociar que ho facin entre ells, Generalitat, Ajuntament i Bravo Solano, no és el nostre assumpte. No volem un altre espai, volem aquest, on està, amb les seves veïnes. El Banc és nostre perquè l’hem construït segon a segon amb totes les persones que hi han anat passant i que l’han fet vibrar amb centenars d’experiències diferents; el Banc és nostre i el defensarem fins al final"


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid