Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
El secretari general dels joventuts del PP diu "porcs" a la CUP d'Esplugues

Aquest regidor del PP a Esplugues que titlla la CUP de "porcs" és un immoderat difusor de l'espanyolisme i la islamofòbia

18/05/2015 Política

El secretari general de les NNGG, joventuts del PP, i regidor d'Esplugues de Llobregat, Marcos Sánchez Siles, ha insultat els membres de la CUP d'Esplugues titllant-los de "porcs.". Aquest regidor del PP és un immoderat difusor de l'espanyolisme i la islamofòbia. Moltes de les seves piulades contenen un destacat interès per atacar el col·lectiu musulmà, i concretament contra la creació de la mesquita a Cornellà.

Aquests insults, dels quals se n'ha fet ressò Nació Digital, són habituals en aquest responsable del PP, i aquest cop s'han realitzat a la xarxa social Twitter. Sànchez Siles ha reblat que els independentistes "imposen les seves idees" i el PSC local "mira cap a una altra banda".

La rabieta que ha fet perdre els estreps al dirigent de les Noves Generacions catalanes (NNGG) i insultar a la CUP està motivada pel fet que els cartells electorals de la candidatura independentista omplen els carrers de la ciutat del Baix Llobregat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid