Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Sant Cebrià de Vallalta declara persona "non grata" a l’acaldable del PP

Va amenaçar de mort el president Mas per la consulta del 9N

13/02/2015 Drets i Llibertats

Sant Cebrià de Vallalta ha declarat persona non grata al municipi a l’alcaldable del PP, Davíd Martinez, que va amenaçar de mort el president Mas per la consulta del 9N amb una piulada al Twitter en què suggeria diferents mètodes per assassinar-lo.

La moció, que va presentar la CUP al ple d’ahir dijous, va reprovar el gestor del compte del Twitter del Masnou amb els vots a favor de tots els partits (CiU, PSC, ERC i ICV), excepte de Tots per Sant Cebrià, la formació de l’alcaldessa Antonia Benítez, que es va abstenir.

El text aprovat considera que “és un insult al nostre poble que el Partit Popular hagi presentat com alcaldable a una persona que fa enaltiment de la violència pel sol fet que un president elegit democràticament volgués portar a terme un mandat popular emanat del Parlament”. Tal i com ha acordat el ple, la moció es farà arribar “a les màximes instàncies executives del Partit Popular de Catalunya” i un representant del consistori, que serà el regidor de la CUP que l’ha presentat, Lluís Perramon, la lliurarà en mà al candidat del PP a la parada electoral que ha demanat pel dissabte 28 de febrer aprofitant que és dia de mercat al municipi.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid