Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Concentració amb escombres i fregalls davant de la seu del PP per “netejar” Badalona de corrupció i intolerància

“sí que cal netejar, cal netejar Badalona del PP. El 24 de maig hem de netejar la ciutat del partit de la corrupció, les retallades, les violacions de les llibertats i del discurs xenòfob.”

15/05/2015 Política
Vora un centenar de persones es van concentrar ahir a les set del vespre a la seu del Partit Popular de Badalona, a l’avinguda del President Companys. Les hi havia convocat Guanyem Badalona en Comú, amb la intenció de fer una protesta simbòlica davant la seu del PP. Per prendre-li la paraula (del seu lema ‘Limpiando Badalona’): “Té raó, cal netejar, cal netejar Badalona de la influència de la formació dels Rodrigo Rato, Jaume Matas, Luis Bárcenas, Carlos Fabra, Jorge Fernández Díaz, José Ignacio Wert, la ‘trama Gürtel’...”, va proclamar Jose Téllez, número dos de la plataforma ciutadana.

La intenció era posar en evidència allò que l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, té com a estratègia de campanya: dissimular les sigles del PP i presentar de manera aclaparadora la marca ‘Albiolalcalde’, en un intent d’evitar que es percebi la relació amb els seus coreligionaris, “la gent del partit dels evasors fiscals, dels corruptes, dels retalladors de drets, dels perseguidors obsessius de la llengua catalana…”, segons va assenyalar Dolors Sabater, la cap de llista de la plataforma ciutadana. Precisament per aquesta raó, Guanyem va optar per acudir a la seu del PP i no a la plaça de la Vila. Sabater va tancar la lectura del manifest llançant el missatge que “el 24 de maig, Guanyem Badalona en Comú per poder tenir una ciutat integradora, socialment justa i que acabi amb tots els tipus de discriminacions contra les persones i els col·lectius! El 24 de maig ‘netegem Badalona del PP’!”.

Durant la concentració, més d’un centenar de persones proveïdes d’escombres, motxos, bosses d’escombraries i material de neteja divers van escombrar de terra imatges de Rodrigo Rato, Bárcenas, i altres dirigents imputats i/o condemnats del PP, “el partit de la corrupció”.

Els lemes corejats durant la concentració van apuntar al PP: “Fora feixistes de l’ajuntament”, “No passaran” i van obviar Albiol, l’alcalde en funcions.

No hi va haver incidents de cap mena, en una convocatòria festiva i pacífica, malgrat la presència discreta de forces dels Mossos d’Esquadra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid