Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alcaldable pel PP el polèmic regidor de CiU a Guardiola de Berga per difondre missatges "racistes"

Jordi Carreras Granero, 3r tinent d'alcalde de Guardiola i regidor d'Ensenyament i Governació va haver de tancar el compte de twitter l'any 2012, després que Llibertat.cat el desemmascarès pels seus comentaris racistes. Més tard va dir que "En cap moment tenia intenció d'ofendre ningú".

18/04/2015 Política

L'actual regidor d'educació de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà, Jordi Carreras, ha decidit presentar-se de cap de llista del Partit Popular català (PP). Segons l'alcaldable, aquesta decisió deriva de la seva voluntat de fer política local i desenvolupar un projecte de poble “on tothom s'hi pugui sentir còmode”, segons informa Nació Digital.

Carreras, de 33 anys i llicenciat en Dret i Criminologia, es postula com un candidat amb experiència, garanties i solvència. No obstant, la seva bandera és el municipalisme. “Ens hem de centrar en temes estrictament municipals”, ha destacat, motiu pel qual afirma que treballarà per Guardiola “fent política local” i sense entrar en temes que són competència d'altres institucions.

El candidat ha explicat que presenta la candidatura del PP amb voluntat de “sumar” en qualsevol tema que ajudi Guardiola, i que, per aquest motiu, també treballarà per la cohesió municipal i l'associacionisme, “tant degradat, en aquests moments”.

Reacció popular contra el regidor pels seus missatges racistes

Després que Llibertat.cat fes pública la notícia sobre els missages racistes de Carreras l'any 2012, nombroses persones van començar a mostrar el seu menyspreu a Carreras a través de Twitter, fins al punt que aquest va publicar el comentari queixant-se que la llibertat d'expressió havia mort. Tot i així, va haver de tancar el seu compte a la xarxa social.

Carreras, no només havia fet comentaris racistes a través del seu perfil de Twitter, sinó també propers a l'extrema dreta i fins i tot repiulava les  idees del líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada.

Carreras: «En cap moment tenia intenció d'ofendre ningú»

Ara bé, en un comunicat difós després d'eliminar els seus perfils a les xarxes socials, Carreras va demanar perdó "a les persones o col·lectius que s'hagin pogut sentir molestos" i justifica els seus comentaris racistes afirmant que "en cap moment tenien la intenció d'ofendre ningú". Tot i que admet que van ser "desafortunats", s'excusa adduint que "es van fer dins d'un context de queixa per una situació viscuda feia hores per un conegut".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid