Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Un candidat de la llista del PP de Molins de Rei és el cap de llista del PP en un altre municipi
24/04/2015 Política

La CUP Molins de Rei ha detectat que la llista electoral del PP està formada en gran part per gent de fora del municipi, i concretament el número 19, José de Azevedo Torra, apareix també com a cap de llista del PP a Montmajor (Berguedà). Incomplint així, la legislació electoral ja que un candidat/a no pot aparèixer en dues llistes electorals simultàniament.

La Junta Electoral de Sant Feliu de Llobregat ha confirmat, a preguntes d'un representant de la formació independentista, que ja han demanat al PP corregir l'errada. Veure: Llista del PP de Molins de Rei (pàgina 34) i Llista del PP de Montmajor (pàgina 18).

La CUP recorda que la formació sempre ha apostat per presentar candidatures a les eleccions municipals que estiguin arrelades als pobles i ciutats del nostre país, defugint doncs de les llistes fantasma omplertes amb gent sense cap vinculació al municipi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid